Persberichten

    LADEN
    In januari kondigde Volvo Car Belux de MY24 update aan van haar huidige elektrische modellen, de Volvo XC40 en C40. Met een vernieuwd batterijpak, achterwielaandrijving en een Extended Range-variant konden we al van een aanzienlijke verbetering op vlak van rijbereik en verbruik spreken. De nieuwste testresultaten overstijgen de verwachtingen.
    De twee meest gestelde vragen over onze volledig elektrische XC40 Recharge en C40 Recharge zijn: "Hoe ver rijdt hij met één enkele laadbeurt?" en "Hoe lang duurt het laden?" Met een nieuw pakket productupdates hebben we nu het bereik (WLTP) en de oplaadtijd voor de XC40 Recharge en C40 Recharge verbeterd ten opzichte van het vorige modeljaar, waarbij het rijbereik voor sommige varianten* toenee...
    Tijdens de jaarlijkse link2fleet Forum & Awards werd onze Volvo C40 Recharge uitgeroepen tot EV van het jaar. Na een uitgebreide testdag, waar bijna elke BEV op de markt aanwezig was, werd de Volvo C40 naar voor geschoven door de meer dan 300 aanwezige wagenparkbeheerders.
    De volledig elektrische Volvo C40 Recharge haalde een veiligheidsscore van vijf sterren in de Euro NCAP-tests van 2022 en wordt daarmee, net als andere modellen uit het Volvo Cars-gamma, een van de veiligste auto’s op de weg vandaag.
    Volvo Cars introduceert een reeks updates voor zijn volledige assortiment auto's; de opvallendste is een opfrissing van het exterieur van de volledig elektrische XC40 Recharge. Het bedrijf onthult ook een variant met één enkele elektrische motor van de 100% elektrische C40 Recharge.
    LADEN