Pressemeldinger

Volvo Cars utvider designteamet

Volvo Cars har nylig ansatt designerne Claudia Braun og Thomas Stovicek i selskapets globale designteam.  

 

Claudia Braun kommer til Volvo Cars fra Daimler Benz og er designdirektør for farge- og materialdesign. I sin rolle vil Braun ha ansvar for den strategiske retningen for farger og interiørmaterialer, for både Volvo og Polestar. I Daimler jobbet Braun med AMG, Mercedes og Maybach, og har også bakgrunn fra Porsche.

 

Thomas Stovicek kom til Volvo Cars fra Facebook for to år siden og begynte nylig som leder for Volvo Cars’ avdeling for brukeropplevelse- (UX) og interaksjonsdesign. Stovicek vil ha ansvaret for alle digitale interaksjoner som kunder har med Volvo-merkevaren, enten det er i bilen, via websiden eller en applikasjon. Han har nylig ledet arbeidet med den nye webisden til Volvo Cars, som snart skal lanseres.

 

Pressemeldingen kan leses i sin helhet her (engelsk versjon): https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/269067/volvo-cars-welcomes-two-exciting-additions-to-global-design-team

 

Nøkkelord:
Selskapsnyheter, Produktnyheter
Beskrivelser og fakta i dette pressematerialet gjelder Volvo Cars internasjonale bilsortiment. Egenskaper som er beskrevet, kan være ekstrautstyr. Bilspesifikasjoner kan variere fra land til land og kan endres uten forhåndsvarsel.
Mediekontakter