Pressemeldinger

V40 får Thors hammer – Volvos nye ansikt


2017-modellene av V40 og V40 Cross Country får Volvos nye ansikt – Thors hammer, med oppgraderinger av utstyrsnivåer på tvers av hele sortimentet.


Utvendig blir V40 utstyrt med en ny grill som har fått et nytt og mer visuelt slående Volvo-jernmerke. Oppdateringen omfatter også nye hovedlysformet som Thors hammer, som gir det samme selvsikre utseendet den nye 90-serien – XC90, S90 og V90.
 

-V40 er den mest solgte Volvo-modellen i Europa og den nest mest solgte modellen globalt, noe som gjør den til en av de aller viktigste bilene for Volvo. Med oppdateringene for 2017-modellene gjør vi denne allerede svært vellykkede modellen enda mer attraktiv for kundene våre – sier Björn Annwall, Senior Vice President, Sales, Marketing and Customer Service i Volvo Car Group.
 

V40 blir nå tilgjengelig i fem nye farger, inkludert de helt nye fargene Amazon Blue og Denim Blue – i tillegg til de tre fargene som allerede brukes på andre modeller i Volvo-porteføljen: Bursting Blue, Mussel Blue og Luminous Sand.

V40 får det nye emblemet som først dukket opp på XC90, og viser utstyrsnivå & variant. Det kommer også åtte nye felger på tvers av V40-, R-Design- og V40 Cross Country-modellene.  

 

Som i den prisbelønte Volvo Concept Estate vil et nytt interiørtrekk kalt City Weave bli tilgjengelig i V40, i tillegg til et nytt ratt i Charcoal/Blond. En rekke nye dekorpaneler kommer også; Milled Aluminium, Black Grid Aluminium og Stealth Aluminium. Forsterkende farger i dørpanelene blir nå tilgjengelig med kontrastsømmer, og for første gang kan V40 fås med svart taktrekk. Nye stigtrinn blir også tilgjengelig på utstyrsnivåene R-Design og Inscription. I tillegg får V40 oppdatert nøkkel med Volvo Cars jernmerke.  

 

Volvo On Call

Volvo On Call-appen, som lar føreren fjernstyre og kontrollere en rekke funksjoner i bilen, får en betydelig oppdatering. Volvo On Call er allerede klargjort for Apple iWatch og Android Wear, har nå også fått Microsoft Band 2-tilkobling. Dette muliggjør talekontroll for enkelte funksjoner når man bruker Windows 10-baserte smarttelefoner.  

 

Volvo On Call blir i tillegg oppgradert med en funksjon for kalenderintegrasjon, som lar deg synkronisere kalenderen med appen. Den varsler deg om avtaler og sørger for at navigasjonssystemet viser vei. I 2016 blir Volvo On Call enda bedre. En endring i Volvo On Call appen gjør at brukeren nå kan ha inntil 10 biler tilkoblet på samme innlogging.

 

Volvo Cars lanserer også en Flic-knapp til Volvo On Call. Flic lar deg programmere en enkelt fysisk «smartknapp» til å utføre en rekke oppgaver, for eksempel å låse bilen eller slå på & skru av varmeapparatet. Flic-knappen kan dessuten brukes som en snarvei til andre Volvo On Call-tjenester.  

 

Den nye versjonen av Volvo On Call-appen tilbyr støtte for Windows 10, som er kompatibel med vanlige PC-er og nettbrett for å samhandle med bilen.  

 

CleanZone-teknologi

Modellene i 40-serien fra 2016 er utstyrt med en CleanZone-logo på lufteventilene, som understreker Volvo Cars ledende posisjon når det gelder kupeens luftkvalitet. Volvo Cars prisbelønte CleanZone-teknologi sikrer at utvendig luft effektivt filtreres før den kommer inn i kupeen, og fjerner skadelig forurensning ved kjøring i store byområder. CleanZone-teknologien gjenspeiler Volvo Cars pågående arbeid med å forbedre kupeens luftkvalitet når det gjelder områder som innkommende luft, interiør-lukter, interiøroverflater og kontaktallergier.  

 

 

Volvo Car Norway AS

Volvo Car Norway AS er et heleid datterselskap av Volvo Car Group. Våre 40 ansatte holder til på Mastemyr, syd for Oslo.

 

Vi er i et sterkt partnerskap med våre 47 uavhengige Volvo-forhandlere over hele Norge, alle med en felles målsetning om å skape Volvo-unike kundeopplevelser.

 

Volvo er et av bilbransjens sterkeste merker, med solid posisjon i Norge. I 2015 ble det registrert 9 978 nye biler fra Volvo, som utgjør en markedsandel på 6,6 prosent. Det er nå mer enn 200 000 biler fra Volvo på norske veier.

 

I 2014 hadde Volvo Car Norway en omsetning på 3 milliarder kroner

Nøkkelord:
V40, V40 Cross Country, 2017, Produktnyheter
Beskrivelser og fakta i dette pressematerialet gjelder Volvo Cars internasjonale bilsortiment. Egenskaper som er beskrevet, kan være ekstrautstyr. Bilspesifikasjoner kan variere fra land til land og kan endres uten forhåndsvarsel.